15 Nisan 2010 Perşembe

Bit!

Insanlarin fast food restoranlarindan yemek siparis verirken menulerini jumbo boy ama kolalarini diet istemeleri bit! Kimi kandiriyosunuz???

UPS'den gonderilen no-reply teslim raporlarinin altina yazilan "lutfen bu mesaja replay yapmayiniz" yazilmasi bit! Neyini tekrar oynaticam arkadas offside pozisyonu mu bu???

Nickelodeon'da yayinlanan cizgi filmlerin seslendirmesi esnasinda okunan isimlerin bir Turkce bir Ingilizce okunmasi bit! Sungerbob,Spongebob,Sungerbob,Spongebob,...

Televizyonda yayinlanan tartisma programlarina reyting amaci ile bir birlerini yiyecek tiplerin cikarilmasi bit! Kafam sisti artik, sirf gurultu.

Apple firmasinin her mevsimde yeni ve mukkemmel bir urun veya uygulama piyasaya surmesi bit! Yetisemiyoruz be paramiz yok!

Spor medyasinda yer alan futbol dolu haber kusaklari ve yazilari bit! Barcelona'yi da goruyoruz kimi kandiriyosunuz???

Siyasilerin birbirlerine laf atip milleti oyalamasi bit! Az laf, cok is.

LeBron James'in steps yapmalari bit! Yok artik Lebron James al evine gotur.

Metro, metrobus ve otobus kapilarinda daha insanlar inmeden birilerinin binmeye calismasi bit! Biraz gorgu...

Sahil yolundaki bisiklet yolu uzerinde 4lu apache guruplarinin volta atmasi bit! Ezerim okadar.


MBA basvuru degerlendirme surecleri bit! Agustos'tan sonra nerde yasayacam bilmek istiyorum...

1 yorum:

  1. "Nickelodeon'da yayinlanan cizgi filmlerin seslendirmesi esnasinda okunan isimlerin bir Turkce bir Ingilizce okunmasi bit! Sungerbob,Spongebob,Sungerbob,Spongebob,..."

    Hay yaşayasın Can. Umarım, Nickolodeon yöneticileri bu uyarıyı dikkate alır. Hayır, yazarı anlarım da (belki değişiyordur); ama seslendiren de mi farketmiyor!

    YanıtlaSil